"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG SILA SCROLL KEBAWAH SEKALI UNTUK MELIHAT PETA KELOKASI YANG JELAS KLIK VIEW WEB VERSION JIKA ANDA MENGGUNAKAN MOBILE DAN TAK DAPAT MELIHAT GAMBAR, PAPARAN TERBAIK ADALAH MENGUNKAN PC "

Assalamualaikum.

Kadang2 berada di kuala lumpur kadang2 berada di negeri sembilan. Tarikhnya akan sentiasa update bila berkesempatan. Sila bertanya dulu.

Saturday, May 19, 2018

Urut tradisi lelaki Negeri sembilan sebulan Romadhan 2018

Salam sejahtera. Salam hormat.

Harap baca dengan teliti. ( sentiasa  pastikan update terkini )

Sepanjang bulan Romadhan akan berada di Negeri sembilan. Lihat alamat lokasi dibawah.

Whatsapp lebih senang. Call mungkin tak diangkat jika tengah mengurut. Tak jawab atau lambat reply whatsapp mungkin tengah sibuk atau belum sempat baca. Harap bersabar. Harap maaf.

Encik Mat , Whatsapp Hp 012-2948937 


Alamat
No 3 kampung senarak kuala pilah
Johol Negeri sembilan
Whatsapp 012-2948937 untuk share lokasi


Jenis urut
Urut saraf yg sakit2

Urut seluruh badan
urut ni satu badan termasuk memulihkan anggota pinggang, belikat, bahu, tengkok dan lain2 yang sakit, letih, sengal lengoh, bisa, dan lain2.

Memulihkan Sakit leher, tengkuk/bahu, belikat dan pinggang

Akibat atau kesan

Jika leher,tengkuk, belikat sakit akibatnya sangat tidak selesa. Tak boleh pandang kekiri atau kanan, tak boleh tunduk. Kalau boleh pun sangat tak selesa. Ada yang nak pakai/buka baju pun susah.

Jika sakit pinggang, menyebabkan sengal2, atau susah untuk bangun, duduk tegak, baring dan hampir semua pergerakan menyakitkan pinggang. Ada yang datang bertongkat.

Urut batin/lemah syahwat
urut khas kalau bermasaalah syahwat dan cepat, hanya lemah je bukan untuk besar, kecik dan sebagainya.

Urut sebelum kahwin
Urut sebelum kahwin selalu dibuat paling awal sebulan sebelum, atau 2 minggu sebelum atau seminggu sebelum kahwin. Tak perlu terlalu awal. Urut ni melibat kan seluruh badan termasuk urut syahwat/batin.

Upah

Badan RM 70
Batin RM 70
Kedua2 diatas RM 100
Sebelum kahwin Rm 100


Whatsapp Encik Mat 012-2948937

Waktu operasi

10 pagi hingga 9 malam ikut keadaan semasa
Waktu rawatan terbaik ialah pagi, petang dan malam. Pagi . Petang dan malam paling terbaik, sebab udara sejuk. Tengahari panas agak tak sesuai. Tapi boleh juga,

Tempat urut

Tempat mengurut selasa


Kesan

Kesan sangat  best, sedap ringan dan lega bagi anggota yang sakit sebelumnya. Bagi yang susah tidur, akan  jadi mudah, bagi yang badan terasa berat berangin, akan rasa ringan. Begitulah seterusnya.

Dari bandar Kuala pilah 30 minit. 
Dari pekan Rembau 20 minit
Dari bandar Tampin 30 minit
Dari bandar bahau 40 minit
Dari bandar Seremban 40 minit
Dari Bandar kuala lumpur 1 jam.30 minit

 Hanya perkhidmatan yang tertera ditawarkan, lain2 tak ada. Tkasih

Friday, April 6, 2018

Urut tradisional untuk masaalah sakit lelaki 7 april hingga 14 april 2018 Di Negeri sembilan


Salam sejahtera. Salam hormat.

Harap baca dengan teliti. ( sentiasa  pastikan update terkini )

Whatsapp lebih senang. Call mungkin tak diangkat jika tengah mengurut. Tak jawab atau lambat reply whatsapp mungkin tengah sibuk atau belum sempat baca. Harap bersabar. Harap maaf.

Encik Mat , Whatsapp Hp 012-2948937 

Mulai hari ini 7 april  2018 sehingga 14 hb april 2018 sya berada di Negeri sembilan.  Lihat alamat dibawah)


Alamat
No 3 kampung senarak kuala pilah
Johol Negeri sembilan
Whatsapp 012-2948937 untuk share lokasi


Jenis urut
Urut saraf yg sakit2

Urut seluruh badan
urut ni satu badan termasuk memulihkan anggota pinggang, belikat, bahu, tengkok dan lain2 yang sakit, letih, sengal lengoh, bisa, dan lain2.

Memulihkan Sakit leher, tengkuk/bahu, belikat dan pinggang

Akibat atau kesan

Jika leher,tengkuk, belikat sakit akibatnya sangat tidak selesa. Tak boleh pandang kekiri atau kanan, tak boleh tunduk. Kalau boleh pun sangat tak selesa. Ada yang nak pakai/buka baju pun susah.

Jika sakit pinggang, menyebabkan sengal2, atau susah untuk bangun, duduk tegak, baring dan hampir semua pergerakan menyakitkan pinggang. Ada yang datang bertongkat.

Urut batin/lemah syahwat
urut khas kalau bermasaalah syahwat dan cepat, hanya lemah je bukan untuk besar, kecik dan sebagainya.

Urut sebelum kahwin
Urut sebelum kahwin selalu dibuat paling awal sebulan sebelum, atau 2 minggu sebelum atau seminggu sebelum kahwin. Tak perlu terlalu awal. Urut ni melibat kan seluruh badan termasuk urut syahwat/batin.

Upah

Badan RM 70
Batin RM 70
Kedua2 diatas RM 100
Sebelum kahwin Rm 100


Whatsapp Encik Mat 012-2948937

Waktu operasi

10 pagi hingga 9 malam ikut keadaan semasa
Waktu rawatan terbaik ialah pagi, petang dan malam. Pagi . Petang dan malam paling terbaik, sebab udara sejuk. Tengahari panas agak tak sesuai. Tapi boleh juga,

Tempat urut

Tempat mengurut selasa


Kesan

Kesan sangat  best, sedap ringan dan lega bagi anggota yang sakit sebelumnya. Bagi yang susah tidur, akan  jadi mudah, bagi yang badan terasa berat berangin, akan rasa ringan. Begitulah seterusnya.

Dari bandar Kuala pilah 30 minit. 
Dari pekan Rembau 20 minit
Dari bandar Tampin 30 minit
Dari bandar bahau 40 minit
Dari bandar Seremban 40 minit
Dari Bandar kuala lumpur 1 jam.30 minit

 Hanya perkhidmatan yang tertera ditawarkan, lain2 tak ada. Tkasih

Sunday, March 4, 2018

Pakar. Urut lelaki Negeri sembilan. Daerah kuala pilah. Rembau. Tampin


Salam sejahtera. Salam hormat.

Harap baca dengan teliti. ( sentiasa  pastikan update terkini )

Whatsapp lebih senang. Call mungkin tak diangkat jika tengah mengurut. Tak jawab atau lambat reply whatsapp mungkin tengah sibuk atau belum sempat baca. Harap bersabar. Harap maaf.

Encik Mat , Whatsapp Hp 012-2948937 

10 hb 3 @ March sehingga 17 hb march sya berada di Negeri sembilan.  Lihat alamat dibawah)


Alamat
No 3 kampung senarak kuala pilah
Johol Negeri sembilan
Whatsapp 012-2948937 untuk share lokasi


Jenis urut
Urut saraf yg sakit2

Urut seluruh badan
urut ni satu badan termasuk memulihkan anggota pinggang, belikat, bahu, tengkok dan lain2 yang sakit, letih, sengal lengoh, bisa, dan lain2.

Memulihkan Sakit leher, tengkuk/bahu, belikat dan pinggang

Akibat atau kesan

Jika leher,tengkuk, belikat sakit akibatnya sangat tidak selesa. Tak boleh pandang kekiri atau kanan, tak boleh tunduk. Kalau boleh pun sangat tak selesa. Ada yang nak pakai/buka baju pun susah.

Jika sakit pinggang, menyebabkan sengal2, atau susah untuk bangun, duduk tegak, baring dan hampir semua pergerakan menyakitkan pinggang. Ada yang datang bertongkat.

Urut batin/lemah syahwat
urut khas kalau bermasaalah syahwat dan cepat, hanya lemah je bukan untuk besar, kecik dan sebagainya.

Urut sebelum kahwin
Urut sebelum kahwin selalu dibuat paling awal sebulan sebelum, atau 2 minggu sebelum atau seminggu sebelum kahwin. Tak perlu terlalu awal. Urut ni melibat kan seluruh badan termasuk urut syahwat/batin.

Upah

Badan RM 70
Batin RM 70
Kedua2 diatas RM 100
Sebelum kahwin Rm 100


Whatsapp Encik Mat 012-2948937

Waktu operasi

10 pagi hingga 9 malam ikut keadaan semasa
Waktu rawatan terbaik ialah pagi, petang dan malam. Pagi . Petang dan malam paling terbaik, sebab udara sejuk. Tengahari panas agak tak sesuai. Tapi boleh juga,

Tempat urut

Tempat mengurut selasa


Kesan

Kesan sangat  best, sedap ringan dan lega bagi anggota yang sakit sebelumnya. Bagi yang susah tidur, akan  jadi mudah, bagi yang badan terasa berat berangin, akan rasa ringan. Begitulah seterusnya.

Dari bandar Kuala pilah 30 minit. 
Dari pekan Rembau 20 minit
Dari bandar Tampin 30 minit
Dari bandar bahau 40 minit
Dari bandar Seremban 40 minit
Dari Bandar kuala lumpur 1 jam.30 minit

 Hanya perkhidmatan yang tertera ditawarkan, lain2 tak ada. Tkasih

Friday, February 9, 2018

Urut tradisional melayu untuk lelaki 2018 yang berhampiran kuala pilah, rembau, tampin, melaka, seremban untuk masaalah lelaki, saraf, bahu , leher, belikat, pinggang, batin dan sebagainya


Salam sejahtera. Salam hormat.

Harap baca dengan teliti. 

Whatsapp lebih senang. Tak jawab atau lambat reply mungkin tengah sibuk atau belum sempat baca.

Encik Mat , Whatsapp Hp 012-2948937 

Bermula 10 hb febuary 2018 akan berada di sempadan antara kuala pilah dan rembau dalam tempoh yang lama sehingga kesuatu tarikh yang belum ditetapan sebelum berada di kl. Semula.  Akan diupdate kemudian.

Alamat
No 3 kampung senarak kuala pilah
Johol Negeri sembilan
Whatsapp 012-2948937 untuk share lokasi


Jenis urut
Urut saraf yg sakit2

Urut seluruh badan
urut ni satu badan termasuk memulihkan anggota pinggang, belikat, bahu, tengkok dan lain2 yang sakit, letih, sengal lengoh, bisa, dan lain2.

Sakit leher, tengkuk/bahu, belikat dan pinggang ni antara sakit yang popular

Akibat atau kesan

Jika leher,tengkuk, belikat sakit akibatnya sangat tidak selesa. Tak boleh pandang kekiri atau kanan, tak boleh tunduk. Kalau boleh pun sangat tak selesa. Ada yang nak pakai/buka baju pun susah. Lepas urut sakit hilang dan lega.

Jika sakit pinggang, menyebabkan sengal2, atau susah untuk bangun, duduk tegak, baring dan hampir semua pergerakan menyakitkan pinggang. Ada yang datang bertongkat. Selepas urut tongkat pun hampir lupa bawa balik.

Urut batin/lemah syahwat
urut khas kalau bermasaalah syahwat dan cepat, hanya lemah je bukan untuk besar, kecik dan sebagainya.

Urut sebelum kahwin
Urut sebelum kahwin selalu dibuat paling awal sebulan sebelum, atau 2 minggu sebelum atau seminggu sebelum kahwin. Tak perlu terlalu awal. Urut ni melibat kan seluruh badan termasuk urut syahwat/batin.

Upah

Badan RM 70
Batin RM 70
Kedua2 diatas RM 100
Sebelum kahwin RM 100
Outcall atau panggilan keluar Rm120 untuk kes2 tertentu saja dan tidak lebih 10km radius

Whatsapp Encik Mat 012-2948937

Waktu operasi

10 pagi hingga 9 malam ikut keadaan semasa
Waktu rawatan terbaik ialah pagi, petang dan malam. Pagi dan malam paling terbaik, sebab udara sejuk. Tengahari panas agak tak sesuai. Tapi boleh juga,

Tempat urut

Tempat mengurut selasa


Kesan

Kesan sangat  best, sedap ringan dan lega bagi anggota yang sakit sebelumnya. Bagi yang susah tidur, akan  jadi mudah, bagi yang badan terasa berat berangin, akan rasa ringan. Begitulah seterusnya.

Hanya perkhidmatan yang tertera ditawarkan, lain2 tak ada. Tkasih

Tuesday, November 7, 2017

Urut tradisional untuk lelaki saja. berdekatan Kuala pilah dan Rembau

Untuk lelaki saja.

Salam sejahtera. Salam hormat.

Harap baca dengan teliti. Sebab ramai yang  tanya soalan sama yang sudah tertulis disini.

Whatsapp lebih senang. Tak jawab atau reply bermakna tengah sibuk atau belum sempat baca kerana sibuk agaknya. 

Encik Mat , Hp 012-2948937 ( jangan call Lewat malam atau awal pagi sebab time tidur )

Sekarang Berada di sempadan antara kuala pilah dan rembau dari 8hb hingga 13hb november bulan 11 2017 sahaja. Selepas tarikh tesebut akan berada di kl.

Alamat
No 3 kampung senarak kuala pilah
Negeri sembilan
Whatsapp 012-2948937 untuk share lokasi


Jenis urut

Urut seluruh badan
urut ni satu badan termasuk memulihkan anggota pinggang, belikat, bahu, tengkok dan lain2 yang sakit, letih, sengal lengoh, bisa, dan lain2.

Sakit leher, tengkuk/bahu, belikat dan pinggang ni antara sakit yang popular,  paling ramai . Sebab atau puncanya banyak. Antaranya...

-Pernah jatuh, kemalangan dan sebagainya
-Kesilapan mengangkat benda berat
-Kerja berat
-Duduk terlalu lama (kerja)
-Berdiri terlalu lama (kerja)
-Habit duduk, baring di posisi / kedudukan / posture yang salah dalam janga masa lama
-Secara tiba2
-Selepas bangun tidur/ salah bantal
-Tengah mandi
-dan lain2 lagi

Akibat atau kesan

Jika leher,tengkuk, belikat sakit akibatnya sangat tidak selesa. Tak boleh pandang kekiri atau kanan, tak boleh tunduk. Kalau boleh pun sangat tak selesa. Ada yang nak pakai/buka baju pun susah. Lepas urut sakit hilang dan lega.

Jika sakit pinggang, menyebabkan sengal2, atau susah untuk bangun, duduk tegak, baring dan hampir semua pergerakan menyakitkan pinggang. Ada yang datang bertongkat. Selepas urut tongkat pun hampir lupa bawa balik.

Urut batin/lemah syahwat
urut khas kalau bermasaalah syahwat dan cepat, hanya lemah je bukan untuk besar, kecik dan sebagainya.

Urut sebelum kahwin
Urut sebelum kahwin selalu dibuat paling awal sebulan sebelum, atau 2 minggu sebelum atau seminggu sebelum kahwin. Tak perlu terlalu awal. Urut ni melibat kan seluruh badan termasuk urut syahwat/batin.

Upah

Badan RM 70
Batin RM 70
Kedua2 diatas RM 100
Sebelum kahwin RM 100

Whatsapp Encik Mat 012-2948937

Waktu operasi

10 pagi hingga 9 malam ikut keadaan semasa
Waktu rawatan terbaik ialah pagi, petang dan malam. Pagi dan malam paling terbaik, sebab udara sejuk. Tengahari panas agak tak sesuai. Tapi boleh juga,

Tempat urut

Tempat mengurut bersih, privacy dan kerahsiaan anda dijaga rapi. Bawa sendiri kain/tuala anda untuk lebih keyakinan dan selesa, Tak payah bawa pun tak pe. Sudah tersedia.


Kesan

Kesan sangat  best, sedap ringan dan lega bagi anggota yang sakit sebelumnya. Bagi yang susah tidur, akan  jadi mudah, bagi yang badan terasa berat berangin, akan rasa ringan. Begitulah seterusnya.

Hanya perkhidmatan yang tertera ditawarkan, lain dari yang disebut tak de.

Saturday, August 12, 2017

Urut lelaki , badan, batin,lemah syahwat, taman melawati, berdekatan wangsa maju, setapak, kuala lumpur, ulu klang, ukay perdana, ampang, cheras, keramat, setiawangsa, dan yang berdekatan 2017

Untuk lelaki saja.

Salam sejahtera. Salam hormat.

Harap baca dengan teliti. Sebab ramai yang  tanya soalan sama yang sudah tertulis disini.

Call  atau wassup lebih senang. Tak jawab atau reply bermakna tengah sibuk atau belum sempat baca kerana sibuk agaknya. 

Encik arie , Hp 012-2948937 ( jangan call Lewat malam atau awal pagi sebab time tidur )


Sekarang Berada di Taman melawati Kuala Lumpur 
Setiap 20 Hb sampai 12Hb setiap bulan. 

Pada 13 sampai 19hb selalunya akan berada di Kuala Pilah. Tapi tengok keadaan. Apa2 call atau lebih senang wassup saja untuk kepastian.

Alamat di Kuala Lumpur
NO 7 Jalan kolam air. Empangan klang gate. Taman melawati kl.

Guna Map@waze atau wssp untuk share lokasi.

Alamat di Kuala pilah
No 3 kampung senarak kuala pilah
Negeri sembilan
Waze@map atau wssp untuk share lokasi


Jenis urut

Urut seluruh badan
urut ni satu badan termasuk memulihkan anggota pinggang, belikat, bahu, tengkok dan lain2 yang sakit, letih, sengal lengoh, bisa, dan lain2.

Sakit leher, tengkuk/bahu, belikat dan pinggang ni antara sakit yang popular,  paling ramai jumpa saya. Sebab atau puncanya banyak. Antaranya...

-Pernah jatuh, kemalangan dan sebagainya
-Kesilapan mengangkat benda berat
-Kerja berat
-Kerap onani
-Duduk terlalu lama (kerja)
-Berdiri terlalu lama (kerja)
-Habit duduk, baring di posisi / kedudukan / posture yang salah dalam janga masa lama
-Secara tiba2
-Selepas bangun tidur/ salah bantal
-Tengah mandi
-dan lain2 lagi

Akibat atau kesan

Jika leher,tengkuk, belikat sakit akibatnya sangat tidak selesa. Tak boleh pandang kekiri atau kanan, tak boleh tunduk. Kalau boleh pun sangat tak selesa. Ada yang nak pakai/buka baju pun susah. Lepas urut sakit hilang dan lega.

Jika sakit pinggang, menyebabkan sengal2, atau susah untuk bangun, duduk tegak, baring dan hampir semua pergerakan menyakitkan pinggang. Ada yang datang bertongkat. Selepas urut tongkat pun hampir lupa bawa balik.

Urut batin/lemah syahwat
urut khas kalau bermasaalah syahwat dan cepat, hanya lemah je bukan untuk besar, kecik dan sebagainya.

Urut sebelum kahwin
Urut sebelum kahwin selalu dibuat paling awal sebulan sebelum, atau 2 minggu sebelum atau seminggu sebelum kahwin. Tak perlu terlalu awal. Urut ni melibat kan seluruh badan termasuk urut syahwat/batin.

Upah

Badan RM 70
Batin RM 70
Kedua2 diatas RM 100
Sebelum kahwin RM 100

Call / wassup Encik arie 012-2948937

Waktu operasi

10 pagi hingga 10 malam ikut keadaan semasa
Waktu rawatan terbaik ialah pagi, petang dan malam. Pagi dan malam paling terbaik, sebab udara sejuk. Tengahari panas agak tak sesuai. Tapi boleh juga,

Tempat urut

Tempat mengurut bersih, privacy dan kerahsiaan anda dijaga rapi. Bawa sendiri kain/tuala anda untuk lebih keyakinan dan selesa, Tak payah bawa pun tak pe. Sudah tersedia.


Kesan

Kesan sangat  best, sedap ringan dan lega bagi anggota yang sakit sebelumnya. Bagi yang susah tidur, akan  jadi mudah, bagi yang badan terasa berat berangin, akan rasa ringan. Begitulah seterusnya.

Hanya perkhidmatan yang tertera ditawarkan, lain dari yang disebut tak de.













Saturday, July 22, 2017

Urut badan urut batin . Sakit urat. Pinggang dan lain2 untuk lelaki di kuala lumpur dan berdekatan kuala pilah dan rembau

Sekarang berada di Taman melawati Kuala Lumpur. Sampai 12 Hb Ogos. 13 Hb ogos sampai 19 Hb Ogos akan berada di Kuala Pilah. 

20 Hb Ogos hingga 12 hb September akan berada di Kuala lumpur semula. Begitulah seterusnya pada tiap2 bulan. 

Alamat di kuala lumpur dan kuala pilah ada dibawah.

Jenis urut

Urut seluruh badan
urut ni satu badan termasuk memulihkan anggota pinggang, belikat, bahu, tengkok dan lain2 yang sakit, letih, sengal lengoh, bisa, dan lain2.

Urut batin/lemah syahwat
urut khas kalau bermasaalah syahwat dan cepat, hanya lemah je bukan untuk besar, kecik dan sebagainya.

Urut sebelum kahwin
Urut sebelum kahwin selalu dibuat paling awal sebulan sebelum, atau 2 minggu sebelum atau seminggu sebelum kahwin. Tak perlu terlalu awal. Urut ni melibat kan seluruh badan termasuk urut syahwat/batin.

Upah

Badan RM 70
Batin RM 70
Kedua2 diatas RM 100
Sebelum kahwin RM 100



Waktu operasi

10 pagi hingga lewat malam ikut keadaan semasa
Waktu rawatan terbaik ialah pagi, petang dan malam. Pagi dan malam paling terbaik, sebab udara sejuk. Tengahari panas agak tak sesuai. Tapi boleh juga,

Tempat urut

Tempat mengurut bersih, privacy dan kerahsiaan anda dijaga rapi. Bawa sendiri kain/tuala anda untuk lebih keyakinan dan selesa, Tak payah bawa pun tak pe. Sudah tersedia.


Kesan

Kesan sangat  best, sedap ringan dan lega bagi anggota yang sakit sebelumnya. Bagi yang susah tidur, akan  jadi mudah, bagi yang badan terasa berat berangin, akan rasa ringan. Begitulah seterusnya.


Alamat di Kuala pilah

No 3 kampung senarak kuala pilah
Negeri sembilan
Waze@map atau wssp untuk share lokasi

Alamat di Kuala Lumpur

NO 7 Jalan kolam air. Empangan klang gate. Taman melawati kl.
Guna Map@waze atau wssp untuk share lokasi.


Telepon atau wassup 012-2948937 Arie

Tak dapat call wassup je
Call tak angkat wassup je
Call tak dengar wassup je
Paling mudah wassup je

Kalau lambat balas, sabar kejap, mungkin saya tengah ada urusan.



Hanya perkhidmatan yang tertera ditawarkan, lain dari yang disebut tak de.