"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG SILA SCROLL KEBAWAH SEKALI UNTUK MELIHAT PETA KELOKASI YANG JELAS KLIK VIEW WEB VERSION JIKA ANDA MENGGUNAKAN MOBILE DAN TAK DAPAT MELIHAT GAMBAR, PAPARAN TERBAIK ADALAH MENGUNKAN PC "

Assalamualaikum.

Kadang2 berada di kuala lumpur kadang2 berada di negeri sembilan. Tarikhnya akan sentiasa update bila berkesempatan. Sila bertanya dulu.

Saturday, August 12, 2017

Urut lelaki , badan, batin,lemah syahwat, taman melawati, berdekatan wangsa maju, setapak, kuala lumpur, ulu klang, ukay perdana, ampang, cheras, keramat, setiawangsa, dan yang berdekatan 2017

Untuk lelaki saja.

Salam sejahtera. Salam hormat.

Harap baca dengan teliti. Sebab ramai yang  tanya soalan sama yang sudah tertulis disini.

Call  atau wassup lebih senang. Tak jawab atau reply bermakna tengah sibuk atau belum sempat baca kerana sibuk agaknya. 

Encik arie , Hp 012-2948937 ( jangan call Lewat malam atau awal pagi sebab time tidur )


Sekarang Berada di Taman melawati Kuala Lumpur 
Setiap 20 Hb sampai 12Hb setiap bulan. 

Pada 13 sampai 19hb selalunya akan berada di Kuala Pilah. Tapi tengok keadaan. Apa2 call atau lebih senang wassup saja untuk kepastian.

Alamat di Kuala Lumpur
NO 7 Jalan kolam air. Empangan klang gate. Taman melawati kl.

Guna Map@waze atau wssp untuk share lokasi.

Alamat di Kuala pilah
No 3 kampung senarak kuala pilah
Negeri sembilan
Waze@map atau wssp untuk share lokasi


Jenis urut

Urut seluruh badan
urut ni satu badan termasuk memulihkan anggota pinggang, belikat, bahu, tengkok dan lain2 yang sakit, letih, sengal lengoh, bisa, dan lain2.

Sakit leher, tengkuk/bahu, belikat dan pinggang ni antara sakit yang popular,  paling ramai jumpa saya. Sebab atau puncanya banyak. Antaranya...

-Pernah jatuh, kemalangan dan sebagainya
-Kesilapan mengangkat benda berat
-Kerja berat
-Kerap onani
-Duduk terlalu lama (kerja)
-Berdiri terlalu lama (kerja)
-Habit duduk, baring di posisi / kedudukan / posture yang salah dalam janga masa lama
-Secara tiba2
-Selepas bangun tidur/ salah bantal
-Tengah mandi
-dan lain2 lagi

Akibat atau kesan

Jika leher,tengkuk, belikat sakit akibatnya sangat tidak selesa. Tak boleh pandang kekiri atau kanan, tak boleh tunduk. Kalau boleh pun sangat tak selesa. Ada yang nak pakai/buka baju pun susah. Lepas urut sakit hilang dan lega.

Jika sakit pinggang, menyebabkan sengal2, atau susah untuk bangun, duduk tegak, baring dan hampir semua pergerakan menyakitkan pinggang. Ada yang datang bertongkat. Selepas urut tongkat pun hampir lupa bawa balik.

Urut batin/lemah syahwat
urut khas kalau bermasaalah syahwat dan cepat, hanya lemah je bukan untuk besar, kecik dan sebagainya.

Urut sebelum kahwin
Urut sebelum kahwin selalu dibuat paling awal sebulan sebelum, atau 2 minggu sebelum atau seminggu sebelum kahwin. Tak perlu terlalu awal. Urut ni melibat kan seluruh badan termasuk urut syahwat/batin.

Upah

Badan RM 70
Batin RM 70
Kedua2 diatas RM 100
Sebelum kahwin RM 100

Call / wassup Encik arie 012-2948937

Waktu operasi

10 pagi hingga 10 malam ikut keadaan semasa
Waktu rawatan terbaik ialah pagi, petang dan malam. Pagi dan malam paling terbaik, sebab udara sejuk. Tengahari panas agak tak sesuai. Tapi boleh juga,

Tempat urut

Tempat mengurut bersih, privacy dan kerahsiaan anda dijaga rapi. Bawa sendiri kain/tuala anda untuk lebih keyakinan dan selesa, Tak payah bawa pun tak pe. Sudah tersedia.


Kesan

Kesan sangat  best, sedap ringan dan lega bagi anggota yang sakit sebelumnya. Bagi yang susah tidur, akan  jadi mudah, bagi yang badan terasa berat berangin, akan rasa ringan. Begitulah seterusnya.

Hanya perkhidmatan yang tertera ditawarkan, lain dari yang disebut tak de.













Saturday, July 22, 2017

Urut badan urut batin . Sakit urat. Pinggang dan lain2 untuk lelaki di kuala lumpur dan berdekatan kuala pilah dan rembau

Sekarang berada di Taman melawati Kuala Lumpur. Sampai 12 Hb Ogos. 13 Hb ogos sampai 19 Hb Ogos akan berada di Kuala Pilah. 

20 Hb Ogos hingga 12 hb September akan berada di Kuala lumpur semula. Begitulah seterusnya pada tiap2 bulan. 

Alamat di kuala lumpur dan kuala pilah ada dibawah.

Jenis urut

Urut seluruh badan
urut ni satu badan termasuk memulihkan anggota pinggang, belikat, bahu, tengkok dan lain2 yang sakit, letih, sengal lengoh, bisa, dan lain2.

Urut batin/lemah syahwat
urut khas kalau bermasaalah syahwat dan cepat, hanya lemah je bukan untuk besar, kecik dan sebagainya.

Urut sebelum kahwin
Urut sebelum kahwin selalu dibuat paling awal sebulan sebelum, atau 2 minggu sebelum atau seminggu sebelum kahwin. Tak perlu terlalu awal. Urut ni melibat kan seluruh badan termasuk urut syahwat/batin.

Upah

Badan RM 70
Batin RM 70
Kedua2 diatas RM 100
Sebelum kahwin RM 100



Waktu operasi

10 pagi hingga lewat malam ikut keadaan semasa
Waktu rawatan terbaik ialah pagi, petang dan malam. Pagi dan malam paling terbaik, sebab udara sejuk. Tengahari panas agak tak sesuai. Tapi boleh juga,

Tempat urut

Tempat mengurut bersih, privacy dan kerahsiaan anda dijaga rapi. Bawa sendiri kain/tuala anda untuk lebih keyakinan dan selesa, Tak payah bawa pun tak pe. Sudah tersedia.


Kesan

Kesan sangat  best, sedap ringan dan lega bagi anggota yang sakit sebelumnya. Bagi yang susah tidur, akan  jadi mudah, bagi yang badan terasa berat berangin, akan rasa ringan. Begitulah seterusnya.


Alamat di Kuala pilah

No 3 kampung senarak kuala pilah
Negeri sembilan
Waze@map atau wssp untuk share lokasi

Alamat di Kuala Lumpur

NO 7 Jalan kolam air. Empangan klang gate. Taman melawati kl.
Guna Map@waze atau wssp untuk share lokasi.


Telepon atau wassup 012-2948937 Arie

Tak dapat call wassup je
Call tak angkat wassup je
Call tak dengar wassup je
Paling mudah wassup je

Kalau lambat balas, sabar kejap, mungkin saya tengah ada urusan.



Hanya perkhidmatan yang tertera ditawarkan, lain dari yang disebut tak de.











Saturday, July 15, 2017

Urut tradisional melayu. Urut badan sakit2 urat. Urut batin lemah syahwat lelaki sahaja di Negeri sembilan dan kuala lumpur

Sekarang berada di Kuala pilah Sampai 19HB Julai. Lepastu 20 Hb julai hingga 12 hb ogos akan berada di Kuala lumpur semula. Alamat di kuala pilah dan kuala lumpur ada dibawah.

Jenis urut

Urut seluruh badan
urut ni satu badan termasuk memulihkan anggota pinggang, belikat, bahu, tengkok dan lain2 yang sakit, letih, sengal lengoh, bisa, dan lain2.

Urut batin/lemah syahwat
urut khas kalau bermasaalah syahwat dan cepat, hanya lemah je bukan untuk besar, kecik dan sebagainya.

Urut sebelum kahwin
Urut sebelum kahwin selalu dibuat paling awal sebulan sebelum, atau 2 minggu sebelum atau seminggu sebelum kahwin. Tak perlu terlalu awal. Urut ni melibat kan seluruh badan termasuk urut syahwat/batin.

Upah

Badan RM 70
Batin RM 70
Kedua2 diatas RM 100
Sebelum kahwin RM 100



Waktu operasi

10 pagi hingga lewat malam ikut keadaan semasa
Waktu rawatan terbaik ialah pagi, petang dan malam. Pagi dan malam paling terbaik, sebab udara sejuk. Tengahari panas agak tak sesuai. Tapi boleh juga,

Tempat urut

Tempat mengurut bersih, privacy dan kerahsiaan anda dijaga rapi. Bawa sendiri kain/tuala anda untuk lebih keyakinan dan selesa, Tak payah bawa pun tak pe. Sudah tersedia.


Kesan

Kesan sangat  best, sedap ringan dan lega bagi anggota yang sakit sebelumnya. Bagi yang susah tidur, akan  jadi mudah, bagi yang badan terasa berat berangin, akan rasa ringan. Begitulah seterusnya.


Alamat di Kuala pilah

No 3 kampung senarak kuala pilah
Negeri sembilan
Waze@map atau wssp untuk share lokasi

Alamat di Kuala Lumpur

NO 7 Jalan kolam air. Empangan klang gate. Taman melawati kl.
Guna Map@waze atau wssp untuk share lokasi.



Telepon atau wassup 012-2948937 Arie

Tak dapat call wassup je
Call tak angkat wassup je
Call tak dengar wassup je
Pokoknya wassup je
Paling mudah wassup je

Kalau lambat balas, sabar kejap, mungkin saya tengah ada urusan.



Hanya perkhidmatan yang tertera ditawarkan, lain dari yang disebut tak de.












Sunday, July 2, 2017

Urut badan dan batin, sakit pinggang, bahu, tengkuk, leher, belikat dan lain2, urut tradisional melayu untuk lelaki sahaja

Sekarang berada di Kuala lumpur Sampai 16HB Julai. Lepastu 17 Hb hingga 23 hb julai akan berada di Negeri sembilan semula. Alamat di kl sekarang ada dibawah.

Jenis urut

Urut seluruh badan
urut ni satu badan termasuk memulihkan anggota pinggang, belikat, bahu, tengkok dan lain2 yang sakit, letih, sengal lengoh, bisa, dan lain2. Sakit tak selesa, baru atau lama.

Urut batin/lemah syahwat
urut khas kalau bermasaalah syahwat dan cepat, hanya lemah je bukan untuk besar, kecik dan sebagainya.

Urut sebelum kahwin
Urut sebelum kahwin selalu dibuat paling awal sebulan sebelum, atau 2 minggu sebelum atau seminggu sebelum kahwin. Tak perlu terlalu awal. Urut ni melibat kan seluruh badan termasuk urut syahwat/batin.

Upah

Badan RM 70
Batin RM 70
Kedua2 diatas RM 100
Sebelum kahwin RM 100



Waktu operasi

10 pagi hingga lewat malam ikut keadaan semasa
Waktu rawatan terbaik ialah pagi, petang dan malam. Pagi dan malam paling terbaik, sebab udara sejuk. Tengahari panas agak tak sesuai. Tapi boleh juga,

Tempat urut

Tempat mengurut bersih, privacy dan kerahsiaan anda dijaga rapi. Bawa sendiri kain/tuala anda untuk lebih keyakinan dan selesa, Tak payah bawa pun tak pe. Sudah tersedia.


Kesan

Kesan sangat  best, sedap ringan dan lega bagi anggota yang sakit sebelumnya. Bagi yang susah tidur, akan  jadi mudah, bagi yang badan terasa berat berangin, akan rasa ringan. Begitulah seterusnya.


Alamat
NO 38 Jalan A/U 4/6 Tman Sri Keramat Tengah
Guna waze, google map atau wassup saya untuk share location.

Telepon atau wassup 012-2948937 Arie

Tak dapat call wassup je
Call tak angkat wassup je
Call tak dengar wassup je
Pokoknya wassup je
Paling mudah wassup je

Kalau lambat balas, sabar kejap, mungkin saya tengah ada urusan.



Hanya perkhidmatan yang tertera ditawarkan, lain dari yang disebut tak de yo.












Saturday, May 27, 2017

Tukang urut tradisional lelaki, urut badan sakit2, urat saraf dan mana2 anggota badan yang sakit

Urut ni untuk lelaki je

Sekarang berada di Negeri Sembilan sepanjang bulan puasa dan lepas hari raya

Peta lokasi sila scroll kebawah sekali atau tengok sidebar kanan, atau wassup je lah senang share location.

Jenis urut

Urut seluruh badan
urut ni satu badan termasuk memulihkan anggota yang sakit, letih, sengal lengoh, bisa, dan lain2.

Urut batin/lemah syahwat
urut khas kalau bermasaalah syahwat dan cepat, hanya lemah je bukan untuk besar, kecik dan sebagainya.

Urut sebelum kahwin
Urut sebelum kahwin selalu dibuat paling awal sebulan sebelum, atau 2 minggu sebelum atau seminggu sebelum kahwin. Lagi lewat lagi bagus. Tak perlu terlalu awal. Urut ni melibat kan seluruh badan termasuk urut syahwat/batin.

Upah

Badan RM 70
Batin RM 70
Kedua2 diatas RM 100
Sebelum kahwin RM 100

Urut anggota tertentu saja

contohnya tangan atau kaki saja, dan lain2 yang sakit, upah sesuka hati.

Waktu operasi

8 pagi hingga lewat malam ikut keadaan semasa
Waktu rawatan terbaik ialah pagi, petang dan malam. Pagi dan malam paling terbaik, sebab udara sejuk. Tengahari panas agak tak sesuai. Tapi boleh juga,

Tempat urut

Tempat mengurut bersih, selesa, privacy dan kerahsiaan anda dijaga rapi. Bawa sendiri kain/tuala anda untuk lebih keyakinan dan selesa, Tak payah bawa pun tak pe.


Kesan

Kesan sangat  best, sedap ringan dan lega bagi anggota yang sakit sebelumnya. Bagi yang susah tidur, akan  jadi mudah, bagi yang badan terasa berat berangin, akan rasa ringan. Begitulah seterusnya.


Alamat
N0 3, kampung senarak, johol, Kuala Pilah, Negeri Sembilan

Guna waze, google map atau wassup untuk share location.

Telepon atau wassup 012-2948937 Encik/abang Mat/ Bakri / Arie ( Nama lain2 tapi orang nya sama je, sebab orang kg dan org lain panggil lain ).

Landmark sebelah kedai bundle. Betul2 sebelah. Tepi jalan je. Masuk lorong tepi kedai bundle dalam 10 meter je. Tengok gambar2 untuk pengecaman.

Tak dapat call wassup je
Call tak angkat wassup je
Call tak dengar wassup je
Pokoknya wassup je
Paling mudah wassup je

Kalau lambat balas, sabar kejap, mungkin saya tengah ada urusan.

Takde wassup, ok msg je tapi msg sekaligus apa yang nak ditanya, sebab saya akan jawab sekali je. Nak berbalas msg memang tak le, sibuk sangat. Wassup tak pe akan reply walau lambat .

Note, sini line HP tak begitu baik, signal lemah dan suara kadang2 tak jelas. Jadi pastikan encik/tuan faham dan tahu dan salin peta serta alamat dan tanya betul2 sampai faham


Hanya perkhidmatan yang tertera ditawarkan, lain dari yang disebut tak de yo. Dont play2.

Tarikh baru untuk mengurut di kuala lumpur akan saya update nanti kalau ada masa.

Jarak perjalanan dari...

Kuala Lumpur 1 jam dari tol sungai besi
Seremban 35 minit
Rembau 15 minit
Tampin 30 minit
Melaka Alor gajah 40 minit
Kuala pilah 30 minit
Bahau 30 minit































Thursday, May 25, 2017

Urut saraf, urut tradsional Melayu untuk lelaki berhampiran Kuala pilah dan Rembau negeri sembilan 2017

Urut tradisi ini untuk lelaki je

Sekarang berada di Negeri Sembilan sepanjang bulan puasa dan lepas hari raya

Nak tengok peta lokasi sila scroll kebawah sekali atau tengok sidebar kanan, atau wassup je lah senang share location.

Jenis urut

Urut seluruh badan
urut ni satu badan termasuk memulihkan anggota yang sakit, letih, sengal lengoh, bisa, dan lain2.

Urut batin/lemah syahwat
urut khas kalau bermasaalah syahwat dan cepat, hanya lemah je bukan untuk besar, kecik dan sebagainya.

Urut sebelum kahwin
Urut sebelum kahwin selalu dibuat paling awal sebulan sebelum, atau 2 minggu sebelum atau seminggu sebelum kahwin. Lagi lewat lagi bagus. Tak perlu terlalu awal. Urut ni melibat kan seluruh badan termasuk urut syahwat/batin.

Upah

Badan RM 70
Batin RM 70
Kedua2 diatas RM 100
Sebelum kahwin RM 100

Urut anggota tertentu saja

contohnya tangan atau kaki saja, dan lain2 yang sakit, upah sesuka hati.

Waktu operasi

8 pagi hingga lewat malam ikut keadaan semasa
Waktu rawatan terbaik ialah pagi, petang dan malam. Pagi dan malam paling terbaik, sebab udara sejuk. Tengahari panas agak tak sesuai. Tapi boleh juga,

Tempat urut

Tempat mengurut bersih, selesa, privacy dan kerahsiaan anda dijaga rapi. Bawa sendiri kain/tuala anda untuk lebih keyakinan dan selesa, Tak payah bawa pun tak pe.


Kesan

Kesan sangat  best, sedap ringan dan lega bagi anggota yang sakit sebelumnya. Bagi yang susah tidur, akan  jadi mudah, bagi yang badan terasa berat berangin, akan rasa ringan. Begitulah seterusnya.


Alamat
N0 3, kampung senarak, johol, Kuala Pilah, Negeri Sembilan

Guna waze, google map atau wassup untuk share location.

Telepon atau wassup 012-2948937 Encik/abang Mat/ Bakri / Arie ( Nama lain2 tapi orang nya sama je, sebab orang kg dan org lain panggil lain ).

Landmark sebelah kedai bundle. Betul2 sebelah. Tepi jalan je. Masuk lorong tepi kedai bundle dalam 10 meter je. Tengok gambar2 untuk pengecaman.

Tak dapat call wassup je
Call tak angkat wassup je
Call tak dengar wassup je
Pokoknya wassup je
Paling mudah wassup je

Kalau lambat balas, sabar kejap, mungkin saya tengah ada urusan.

Takde wassup, ok msg je tapi msg sekaligus apa yang nak ditanya, sebab saya akan jawab sekali je. Nak berbalas msg memang tak le. Wassup tak pe .

Note, sini line HP tak begitu baik, signal lemah dan suara kadang2 tak jelas. Jadi pastikan encik/tuan faham dan tahu dan salin peta serta alamat dan tanya betul2 sampai faham


Hanya perkhidmatan yang tertera ditawarkan, lain dari yang disebut tak de yo. Dont play2.

Tarikh baru untuk mengurut di kuala lumpur akan saya update nanti kalau ada masa.

Jarak perjalanan dari...

Kuala Lumpur 1 jam dari tol sungai besi
Seremban 35 minit
Rembau 15 minit
Tampin 30 minit
Melaka Alor gajah 40 minit
Kuala pilah 30 minit
Bahau 30 minit


Antara whatssup dengan pesakit, ulangan, baru, doktor, yang jauh dan dekat,  dan lain2 latarbelakang...




























Friday, May 19, 2017

Sakit pinggang

Sakit pinggang ni antara sakit yang popular,  ramai orang kena. Bukan yang tua je. Yang muda belia pun sama. Sebab atau punca banyak.

Pernah jatuh, kemalangan dan sebagainya
Kesilapan mengangkat benda berat
Kerja berat
Kerap onani
Duduk terlalu lama (kerja)
Berdiri terlalu lama (kerja)
Habit duduk, baring di posisi / kedudukan / posture yang salah dalam janga masa lama

Jenis
Sakit pinggang sebab otot tegang
Sakit pinggang urat sakit
Sakit pinggang sebab slip disc tulang /cakera tergelincir lalu menekan urat

Dua jenis sakit pinggang diatas boleh jumpa saya segera, untuk diurut insyaAllah sembuh segera walaupun sakit sudah lama.

Sakit sebab nombor tiga yaitu slip disc jumpa doktor dulu, kemudian baru jumpa saya untuk rawatan susulan. Selalunya doktor suruh buat kaedah rawatan lain atau physiotherapy dalam jangka masa tertentu sebelum pembedahan dibuat, jika tiada perubahan, ( mengikut pegalaman bekas2 pesakit yang datang ).

Macammana nak tau slip disc atau bukan?.
Sakit bahagian tengah yaitu tulang belakang antara@berhampiran punggung
kebas @sengal kaki
sakit dan susah duduk atau berdiri atau baring

Jalan bertongkat dan terbongkok2

Tapi tanda2 itu tak semestinya itu slip disc, boleh tanya dulu untuk kepastian.

Kerana ada juga yang jumpa saya tak boleh berdiri tegak, atau duduk sebab sakit, ada yang bangun tidur tiba2 sakit. Ada yang datang bertongkat, selepas urut terus sembuh, balik tak perlu jalan bertongkat lagi.

Sakit tak urut?
kalau pinggang sakit, urut gerenti sakit juga. Tapi sakit2 sedap. Sengal sedap, bisa sedap.

Kalau tak tahan selalunya saya suruh ulang tiga kali,pertama urut slow sikit, kedua sederhana, ketiga kuat sikit.

Kalau boleh tahan, ( ramai plih cara ni sebab selalunya hanya sekali urut dah cukup), dan nak cepat baik, saya gasak betul2 sampai sakit berkurangan.

(Note, sakit pinggang ni kadang2 melarat sampai ke belikat, tengkuk, dan juga kaki.)

Kesan sangat sedap, ringan, lega ,sedap tidur dan lain2 rasa best.